GIỚI THIỆU NHÂN VẬT

Truyện cổ tích là phương tiện truyền thông đầu tiên để trẻ học ngôn ngữ, kiến thức, kinh nghiệm và sau đó phát triển trí tưởng tượng của riêng mình. Chúng tôi không chỉ thiết kế những sản phẩm giúp trẻ lớn lên khỏe mạnh mà còn sáng tạo nên 4 cộng sự thú vị, đáng yêu đồng hành cùng trẻ khôn lớn, dẫn dắt trẻ đến với thế giới cổ tích.

Hi !

We are Kosan, Bubble, Duan, and Ego

Brand characters of Kid2Youth ergonomic Furniture

” Fairy tales are the first media where children learn language, knowledge, experiences and then develop their own imagination. We not only designed products to help children grow up healthily, but also created four interesting and lovely partners to accompany children growing up, leading children to the fairy tale world. “

kid2youth dai loan cao cap 2023

Kid2Youth là một thương hiệu có trụ sở tại Đài Loan, tập trung vào đồ nội thất tiện dụng cao cấp dành cho trẻ em, nhằm cung cấp cho trẻ những đồ nội thất tốt nhất phù hợp với sự phát triển thể chất của trẻ. Người sáng lập nhận ra rằng hầu hết đồ nội thất trên thị trường không được thiết kế phù hợp với công thái học, dẫn đến các vấn đề như cận thị, gù lưng và đau tay. Ngoài ra, nhiều sản phẩm trong số này có nguồn nguyên liệu không rõ ràng và không đáp ứng các nguyên tắc công thái học. Điều này đã truyền cảm hứng cho chúng tôi tạo ra thương hiệu Kid2Youth. Để đảm bảo thiết kế công thái học cho các sản phẩm của mình, các nhà thiết kế của Kid2Youth đã nghiên cứu sâu rộng khái niệm công thái học của Đức, sử dụng các bộ phận nhập khẩu từ Châu Âu và Úc/New Zealand trong khi nhấn mạnh vào sản xuất 100% của Đài Loan. Cách tiếp cận này đảm bảo rằng các sản phẩm của Kid2Youth có chất lượng đẳng cấp quốc tế và trở thành thương hiệu công thái học hàng đầu của Đài Loan.

brand kid2youth 8

TCT KID2YOUTH TAIWAN

TCT Nanotec in Taiwan is the pioneer at the region in design and supply of Children Growth Furniture since 2003. We are committed to provide health environment to growing child with height adjustable tilt-able desk for kid of different body size and functional requirement. Similar design can also apply to the needs of different user group.

LAP RAP KID2YOUTH 1
LAP RAP KID2YOUTH 3
LAP RAP KID2YOUTH 2

2023
The new E6 / G6-120
series electric & gas-lift
height-adjustable
ergonomic desk
launched. The G series
ergonomic desk award
by German IGR
Ergonomic desk
certified.

2022
60th anniversary of
TCT Group

2020
Released the first smart
growing ergonomic
height adjustable study
desk “A7 Dynamic
Growing Desk” in the
world and awarded new
patents from multiple
nations, such as USA,
Australia, Korea, China,
and Taiwan.

2018
Accredited as top 10
brands of children’s
ergonomic study desks
and chairs in China

2017
Continue to uphold the
health, safety,
environmental
protection, and
happiness concept for
your own R & D and
production, and commit
to providing you with
the most comfortable
ergonomic furniture to
use.

2013
Continue to expand the
global brand and set up
branch offices in China.

2011
Certified by a number
of EU and US product
quality standards,
global stores breaks
through 100.

2005
Kid2Youth’s ergonomic
furniture started to
prompt in America,
Europe, Australia, and
Asia.